Er was eens…

…een tv- en theaterproductiebedrijf: Fablefactory!

Een huwelijk, zakelijk event, verjaardag, seminar, personeelsfeest, congres, (dance)festival of kinderpartijtje, wij maken van elk evenement een onvergetelijk feest. Van concept tot creatie. Van een kortdurend evenement tot een avondvullend programma. Met je voetjes van de vloer of genietend vanuit je luie stoel; onze allround artiesten, interactieve acts, theatrale hosts en presentatoren zorgen voor de vrolijke en muzikale noot. Ook maken we voorstellingen over maatschappelijke thema’s of verwerken we in de verhalen een levensles. Dit zijn verhalen waar het publiek positieve inzichten van kan krijgen.

Live entertainment verzorgd door Fablefactory is:

Door onze jarenlange ervaring en creatieve expertise zijn wij marktleider in parkentertainment. Sinds de oprichting van Fablefactory in 1996 hebben wij meer dan 200.000 shows in vakantie- en amusementsparken geproduceerd.

Wist je dat…

Onze RockFrogs in elke AH liggen?!

RockFrogs is de populairste rockgroep van de hele Kikkerwereld. Rocky, Boney, Becky en Ramyo crossen in hun bus rond om overal op te treden. Onderweg ontmoeten ze fans uit verschillende culturen en leren ze dat stoere kikkers gezond leven zodat ze genoeg energie hebben om op avontuur te gaan en lekker te rocken.

Bekijk hun avonturen nu en zoek ze op bij jouw Albert Heijn

Rits Wit By Halve Mccartney Stella Sweater Adidas Met

Met Halve Wit Mccartney By Sweater Rits Stella Adidas BIqRZxz

Entertainment

Onze artiesten en acts maken van elk evenement, groot en klein, voor kinderen en volwassenen, een onvergetelijke belevenis.

Maatschappelijk

We maken voorstellingen over maatschappelijke thema’s of verwerken in de verhalen een levensles. Verhalen die mensen raken.

Voor Zwarte Met Blokhak Dames Pumps nCnxqYw4Ag

Wij verhuren onze originele creaties en one-of-a-kind kledingstukken graag aan je. Want onze kostuums zijn het waard de kast uit te komen!

Jkt Nsw Wndbrkr W M Nike Jacket Hrtg tTHw7HqF

Contact

We horen graag van je!
Heb je vragen of wil je informatie, stuur ons je bericht via het contactformulier, bel of stuur een e-mail.Wit Stella Mccartney Halve By Sweater Rits Met Adidas

Zwart Enkellaarsje Enkellaarsje Naturläufer Zwart Naturläufer Enkellaarsje Zwart Naturläufer Naturläufer Enkellaarsje Zwart ZAU4UCxwnq
NEEM CONTACT OP

Stuur ons gerust een berichtje met je vragen. Wij helpen je graag!