Lichtgrijs 'tove' Beige Offwhite Edited Tussenmantel
Dames Hansen Dames Hansen Outdoorbekleidung Helly Helly Helly M Hansen Outdoorbekleidung Hansen M Outdoorbekleidung Dames M Helly n8TwAx
Lichtgrijs Tussenmantel Edited Beige Offwhite 'tove'
'tove' Offwhite Lichtgrijs Edited Beige Tussenmantel
Offwhite Beige Edited 'tove' Lichtgrijs Tussenmantel

Tout is Job van Berkel! Job is de passie achter Tout. Nadat hij heeft gewerkt bij gerenommeerde hotels en restaurants in Nederland heeft hij zijn vakkennis uitgebreid in Amerika. Bij terugkomst werd Job chef patissier bij Herman den Blijker. Met al deze opgedane kennis en ervaringen is hij samen met zijn partner Kim Zuidema de Tout winkel aan de Maasstraat in Amsterdam begonnen.

Lichtgrijs Offwhite 'tove' Edited Beige Tussenmantel

Enorme passie voor het vak is één van de belangrijkste ingrediënten van alle producten van Tout. Job werkt het liefst met verse kruiden en vruchten. Hij combineert dit met mooie ‘orgine’ chocolades en pure smaken voor het verkrijgen van het mooiste eindresultaat. De productlijnen worden aan het seizoen aangepast; mooie frisse smaken in de lente en de zomer en mooie donkere smaken in de herfst en de winter. Job zijn creativiteit komt tot uiting in de verschillende productlijnen; uitdagende smaakcombinaties worden afgewisseld met traditionele smaken.

 
Xl Hansen Helly Dames Geel Regenjas Loke xwOqFAXYX
'tove' Tussenmantel Offwhite Lichtgrijs Edited Beige Xl Regenjas Hansen Loke Zwart Dames Helly W7qRnYBAY
DEELT U MAAR