Edwin San Fuji Sweat X large Sweatshirt Heren Raglan Normale Pasvorm
Tom Jozef 45 Seibel Grijs Maat 33 Heren nbsp;sneaker E7AqB7
Heren Fuji Raglan Pasvorm Sweat large Normale X San Edwin Sweatshirt
Pasvorm Fuji large X Sweatshirt Edwin San Raglan Sweat Normale Heren
Pasvorm Fuji Raglan Sweatshirt Normale Heren X Sweat Edwin large San

Tout is Job van Berkel! Job is de passie achter Tout. Nadat hij heeft gewerkt bij gerenommeerde hotels en restaurants in Nederland heeft hij zijn vakkennis uitgebreid in Amerika. Bij terugkomst werd Job chef patissier bij Herman den Blijker. Met al deze opgedane kennis en ervaringen is hij samen met zijn partner Kim Zuidema de Tout winkel aan de Maasstraat in Amsterdam begonnen.

Sweatshirt large San Raglan Sweat Heren Edwin Fuji X Normale Pasvorm

Enorme passie voor het vak is één van de belangrijkste ingrediënten van alle producten van Tout. Job werkt het liefst met verse kruiden en vruchten. Hij combineert dit met mooie ‘orgine’ chocolades en pure smaken voor het verkrijgen van het mooiste eindresultaat. De productlijnen worden aan het seizoen aangepast; mooie frisse smaken in de lente en de zomer en mooie donkere smaken in de herfst en de winter. Job zijn creativiteit komt tot uiting in de verschillende productlijnen; uitdagende smaakcombinaties worden afgewisseld met traditionele smaken.

 
nbsp;heren 330 Jozef Maat Sneakers Bruin 12 moro 45 Willow Seibel Hxx1v0t
Sweatshirt Raglan X Fuji Edwin Sweat Pasvorm Heren Normale large San 44 600 Willow Jozef Sneakers nbsp;heren Seibel Zwart Maat 12 fHC6q
DEELT U MAAR