Fuji Pasvorm large X Normale Raglan San Sweatshirt Sweat Heren Edwin
Sportschoenen Adidas Zwarte Voor Heren Performance qaXxnFwTE
Fuji Normale large Edwin Heren Pasvorm Sweatshirt Sweat San Raglan X
X Fuji Sweat Edwin Heren Pasvorm Sweatshirt Raglan large Normale San
Sweat Raglan X San Heren large Fuji Normale Sweatshirt Edwin Pasvorm

Tout is Job van Berkel! Job is de passie achter Tout. Nadat hij heeft gewerkt bij gerenommeerde hotels en restaurants in Nederland heeft hij zijn vakkennis uitgebreid in Amerika. Bij terugkomst werd Job chef patissier bij Herman den Blijker. Met al deze opgedane kennis en ervaringen is hij samen met zijn partner Kim Zuidema de Tout winkel aan de Maasstraat in Amsterdam begonnen.

Sweatshirt Raglan San Fuji Normale Pasvorm X Heren Sweat large Edwin

Enorme passie voor het vak is één van de belangrijkste ingrediënten van alle producten van Tout. Job werkt het liefst met verse kruiden en vruchten. Hij combineert dit met mooie ‘orgine’ chocolades en pure smaken voor het verkrijgen van het mooiste eindresultaat. De productlijnen worden aan het seizoen aangepast; mooie frisse smaken in de lente en de zomer en mooie donkere smaken in de herfst en de winter. Job zijn creativiteit komt tot uiting in de verschillende productlijnen; uitdagende smaakcombinaties worden afgewisseld met traditionele smaken.

 
Sportschoenen Voor Performance Heren Adidas Zwarte qZcSREw
Raglan Sweat Fuji large Edwin X Pasvorm Normale Sweatshirt Heren San Performance Adidas Sportschoenen Zwarte Heren Voor PHqanzYw
DEELT U MAAR