One Size Eenhoorn Multi Verkleedkleding Dames Vest Voor
Etnies Barge Heren Voor Eu 5 Skateboardschoenen 45 Donkergrijs rood Ls g4PqTWHwg
Multi Vest One Voor Size Eenhoorn Verkleedkleding Dames
Voor One Eenhoorn Vest Verkleedkleding Dames Multi Size
Voor Dames Verkleedkleding Vest Multi Size Eenhoorn One

Tout is Job van Berkel! Job is de passie achter Tout. Nadat hij heeft gewerkt bij gerenommeerde hotels en restaurants in Nederland heeft hij zijn vakkennis uitgebreid in Amerika. Bij terugkomst werd Job chef patissier bij Herman den Blijker. Met al deze opgedane kennis en ervaringen is hij samen met zijn partner Kim Zuidema de Tout winkel aan de Maasstraat in Amsterdam begonnen.

One Vest Voor Eenhoorn Verkleedkleding Dames Size Multi

Enorme passie voor het vak is één van de belangrijkste ingrediënten van alle producten van Tout. Job werkt het liefst met verse kruiden en vruchten. Hij combineert dit met mooie ‘orgine’ chocolades en pure smaken voor het verkrijgen van het mooiste eindresultaat. De productlijnen worden aan het seizoen aangepast; mooie frisse smaken in de lente en de zomer en mooie donkere smaken in de herfst en de winter. Job zijn creativiteit komt tot uiting in de verschillende productlijnen; uitdagende smaakcombinaties worden afgewisseld met traditionele smaken.

 
Ls Donkergrijs Heren Voor Skateboardschoenen rood Etnies Eu 46 Barge 5xUwn4a
Verkleedkleding Dames Vest Voor Eenhoorn Size Multi One 46 Barge Donkergrijs Heren Eu Skateboardschoenen rood Voor Ls Etnies RUqaTw
DEELT U MAAR