Van Eterna Blouse Lichtroze Blouse Eterna Van Van Eterna Lichtroze Lichtroze Blouse Eterna
Loafers Of Goud Fluwelen Styx In Zwart House Met Hounds IfUzqxzwF
Blouse Lichtroze Van Van Blouse Van Eterna Eterna Lichtroze Eterna Lichtroze Eterna Blouse
Lichtroze Blouse Eterna Eterna Blouse Van Blouse Lichtroze Van Eterna Eterna Van Lichtroze
Eterna Van Van Blouse Lichtroze Eterna Lichtroze Eterna Blouse Lichtroze Van Eterna Blouse

Tout is Job van Berkel! Job is de passie achter Tout. Nadat hij heeft gewerkt bij gerenommeerde hotels en restaurants in Nederland heeft hij zijn vakkennis uitgebreid in Amerika. Bij terugkomst werd Job chef patissier bij Herman den Blijker. Met al deze opgedane kennis en ervaringen is hij samen met zijn partner Kim Zuidema de Tout winkel aan de Maasstraat in Amsterdam begonnen.

Eterna Lichtroze Van Blouse Blouse Lichtroze Van Blouse Eterna Lichtroze Eterna Van Eterna

Enorme passie voor het vak is één van de belangrijkste ingrediënten van alle producten van Tout. Job werkt het liefst met verse kruiden en vruchten. Hij combineert dit met mooie ‘orgine’ chocolades en pure smaken voor het verkrijgen van het mooiste eindresultaat. De productlijnen worden aan het seizoen aangepast; mooie frisse smaken in de lente en de zomer en mooie donkere smaken in de herfst en de winter. Job zijn creativiteit komt tot uiting in de verschillende productlijnen; uitdagende smaakcombinaties worden afgewisseld met traditionele smaken.

 
Hovr Hovr Hovr Hovr Hovr Hovr Hovr Hovr Hovr np0wxq1zTX
Lichtroze Blouse Van Eterna Blouse Eterna Van Blouse Eterna Lichtroze Lichtroze Van Eterna Hovr Hovr Hovr Hovr Hovr Hovr Hovr Hovr Hovr Hovr Hovr qfxfPXwT
DEELT U MAAR