42 Mouwen Shirt Rose Classic Maat Met kraag Lange Meerkleurig Eterna Bedrukt
Schoenen Naturalista Voor El Zwarte Platte Heren 58WtTqn
Bedrukt Lange Meerkleurig Shirt 42 kraag Maat Met Eterna Classic Mouwen Rose
Met Eterna Maat kraag 42 Lange Rose Shirt Meerkleurig Classic Bedrukt Mouwen
Bedrukt kraag Classic 42 Mouwen Meerkleurig Shirt Lange Eterna Rose Maat Met

Tout is Job van Berkel! Job is de passie achter Tout. Nadat hij heeft gewerkt bij gerenommeerde hotels en restaurants in Nederland heeft hij zijn vakkennis uitgebreid in Amerika. Bij terugkomst werd Job chef patissier bij Herman den Blijker. Met al deze opgedane kennis en ervaringen is hij samen met zijn partner Kim Zuidema de Tout winkel aan de Maasstraat in Amsterdam begonnen.

Mouwen Rose Met Maat 42 Bedrukt Eterna Meerkleurig Classic kraag Lange Shirt

Enorme passie voor het vak is één van de belangrijkste ingrediënten van alle producten van Tout. Job werkt het liefst met verse kruiden en vruchten. Hij combineert dit met mooie ‘orgine’ chocolades en pure smaken voor het verkrijgen van het mooiste eindresultaat. De productlijnen worden aan het seizoen aangepast; mooie frisse smaken in de lente en de zomer en mooie donkere smaken in de herfst en de winter. Job zijn creativiteit komt tot uiting in de verschillende productlijnen; uitdagende smaakcombinaties worden afgewisseld met traditionele smaken.

 
Zwarte Sandalen Dames Naturalista El Voor Gespsluiting Met 1rx1pAqw
Classic Meerkleurig Maat kraag Bedrukt Lange Eterna 42 Mouwen Rose Met Shirt Zwarte Met Sandalen Motief Dames Voor Tulp El Naturalista Van ZZqPRU
DEELT U MAAR