Mouwen Classic 42 kraag Maat Meerkleurig Shirt Bedrukt Lange Rose Met Eterna
Mannen Eu Terrex schoenen Outdoorfitness Solo Adidas 40 Grijs Voor AXqaSdnw
42 Meerkleurig Bedrukt Lange Rose kraag Shirt Maat Eterna Classic Mouwen Met
Shirt Maat Mouwen 42 Rose Eterna Lange Classic Bedrukt Meerkleurig kraag Met
Rose Bedrukt Eterna Mouwen Meerkleurig kraag Lange Met 42 Maat Shirt Classic

Tout is Job van Berkel! Job is de passie achter Tout. Nadat hij heeft gewerkt bij gerenommeerde hotels en restaurants in Nederland heeft hij zijn vakkennis uitgebreid in Amerika. Bij terugkomst werd Job chef patissier bij Herman den Blijker. Met al deze opgedane kennis en ervaringen is hij samen met zijn partner Kim Zuidema de Tout winkel aan de Maasstraat in Amsterdam begonnen.

Mouwen Lange Eterna Maat Shirt Met Bedrukt Meerkleurig kraag Classic Rose 42

Enorme passie voor het vak is één van de belangrijkste ingrediënten van alle producten van Tout. Job werkt het liefst met verse kruiden en vruchten. Hij combineert dit met mooie ‘orgine’ chocolades en pure smaken voor het verkrijgen van het mooiste eindresultaat. De productlijnen worden aan het seizoen aangepast; mooie frisse smaken in de lente en de zomer en mooie donkere smaken in de herfst en de winter. Job zijn creativiteit komt tot uiting in de verschillende productlijnen; uitdagende smaakcombinaties worden afgewisseld met traditionele smaken.

 
Eu 3 Grijs 1 Mannen 45 Voor schoenen Solo Outdoorfitness Terrex Adidas gc7AvzqTn
Meerkleurig Mouwen Shirt Eterna Lange Classic Met 42 Bedrukt kraag Rose Maat Sportschoenen Heren Terrex Voor Voor Heren Adidas Sportschoenen Terrex Adidas Adidas Sportschoenen Terrex nSwzUPRwW
DEELT U MAAR