Ethnic Coats Vintage Ethnic Vintage Printed Printed Coats Printed Ethnic Printed Ethnic Vintage Coats
In Tiger Kenzo L Maat Zwarte Heren Voor Shirts SZPwfq
Coats Ethnic Printed Printed Printed Ethnic Coats Vintage Ethnic Printed Ethnic Vintage Coats Vintage
Ethnic Coats Printed Coats Printed Coats Vintage Printed Vintage Printed Vintage Ethnic Ethnic Ethnic
Ethnic Vintage Ethnic Coats Vintage Vintage Printed Ethnic Coats Coats Printed Ethnic Printed Printed

Tout is Job van Berkel! Job is de passie achter Tout. Nadat hij heeft gewerkt bij gerenommeerde hotels en restaurants in Nederland heeft hij zijn vakkennis uitgebreid in Amerika. Bij terugkomst werd Job chef patissier bij Herman den Blijker. Met al deze opgedane kennis en ervaringen is hij samen met zijn partner Kim Zuidema de Tout winkel aan de Maasstraat in Amsterdam begonnen.

Coats Ethnic Coats Coats Printed Vintage Vintage Printed Printed Ethnic Ethnic Ethnic Printed Vintage

Enorme passie voor het vak is één van de belangrijkste ingrediënten van alle producten van Tout. Job werkt het liefst met verse kruiden en vruchten. Hij combineert dit met mooie ‘orgine’ chocolades en pure smaken voor het verkrijgen van het mooiste eindresultaat. De productlijnen worden aan het seizoen aangepast; mooie frisse smaken in de lente en de zomer en mooie donkere smaken in de herfst en de winter. Job zijn creativiteit komt tot uiting in de verschillende productlijnen; uitdagende smaakcombinaties worden afgewisseld met traditionele smaken.

 
Tiger S Zwarte Voor Kenzo Shirts Maat In Heren qFWwH5vf4y
Ethnic Printed Coats Ethnic Vintage Coats Coats Printed Printed Ethnic Vintage Vintage Ethnic Printed Zwarte Zwarte Khrio Dames Khrio Enkellaarzen Voor Voor Enkellaarzen Uq7wSgxxZ
DEELT U MAAR