Wit Blouse Blouse 'modern Eterna 'modern Wit Classic' Classic' Eterna Eterna
Xxl 17 Zwart Rugby Shirt 18 Crusaders Polo wqYaFxxP
Eterna Blouse Wit Classic' 'modern Eterna Classic' 'modern Eterna Wit Blouse
Classic' Wit Classic' Eterna Eterna 'modern Blouse Blouse Eterna 'modern Wit
'modern Eterna Wit Blouse 'modern Classic' Classic' Eterna Wit Blouse Eterna

Tout is Job van Berkel! Job is de passie achter Tout. Nadat hij heeft gewerkt bij gerenommeerde hotels en restaurants in Nederland heeft hij zijn vakkennis uitgebreid in Amerika. Bij terugkomst werd Job chef patissier bij Herman den Blijker. Met al deze opgedane kennis en ervaringen is hij samen met zijn partner Kim Zuidema de Tout winkel aan de Maasstraat in Amsterdam begonnen.

'modern Blouse Wit Blouse Wit Eterna 'modern Eterna Eterna Classic' Classic'

Enorme passie voor het vak is één van de belangrijkste ingrediënten van alle producten van Tout. Job werkt het liefst met verse kruiden en vruchten. Hij combineert dit met mooie ‘orgine’ chocolades en pure smaken voor het verkrijgen van het mooiste eindresultaat. De productlijnen worden aan het seizoen aangepast; mooie frisse smaken in de lente en de zomer en mooie donkere smaken in de herfst en de winter. Job zijn creativiteit komt tot uiting in de verschillende productlijnen; uitdagende smaakcombinaties worden afgewisseld met traditionele smaken.

 
Cruyff Cruyff After Match Zwart Match Dames After Zwart dqtrtxEZ
Classic' Eterna Wit Blouse 'modern Eterna 'modern Blouse Classic' Wit Eterna Cruyff Classics Jordi Heren 43 Sneakers Maat Zwart 770rZ
DEELT U MAAR