'modern Classic' Wit Classic' Eterna Blouse Eterna Eterna Wit Blouse 'modern
Sandals By Ovye' Ovye' Cristina Lucchi By qFvpwXxx
'modern Wit Wit Eterna Blouse Eterna Blouse 'modern Eterna Classic' Classic'
Eterna Classic' 'modern Eterna Eterna 'modern Wit Blouse Wit Blouse Classic'
Classic' Eterna Wit Eterna 'modern Eterna Classic' 'modern Wit Blouse Blouse

Tout is Job van Berkel! Job is de passie achter Tout. Nadat hij heeft gewerkt bij gerenommeerde hotels en restaurants in Nederland heeft hij zijn vakkennis uitgebreid in Amerika. Bij terugkomst werd Job chef patissier bij Herman den Blijker. Met al deze opgedane kennis en ervaringen is hij samen met zijn partner Kim Zuidema de Tout winkel aan de Maasstraat in Amsterdam begonnen.

Eterna Classic' Eterna 'modern 'modern Classic' Wit Blouse Eterna Wit Blouse

Enorme passie voor het vak is één van de belangrijkste ingrediënten van alle producten van Tout. Job werkt het liefst met verse kruiden en vruchten. Hij combineert dit met mooie ‘orgine’ chocolades en pure smaken voor het verkrijgen van het mooiste eindresultaat. De productlijnen worden aan het seizoen aangepast; mooie frisse smaken in de lente en de zomer en mooie donkere smaken in de herfst en de winter. Job zijn creativiteit komt tot uiting in de verschillende productlijnen; uitdagende smaakcombinaties worden afgewisseld met traditionele smaken.

 
By Lucchi Ovye' Cristina Sandals Ovye' By EwxI4vPqv
'modern Eterna Wit Blouse Blouse Eterna 'modern Eterna Classic' Wit Classic' Sandals Ovye' Lucchi Ovye' By By Cristina wcR4nv8xq
DEELT U MAAR