'modern Wit Eterna Classic' Eterna Eterna Blouse Blouse Wit 'modern Classic'
10 Susan Hamilton amp; Melvin Enkellaarzen Dames nz7PfYB
Eterna Wit Blouse Classic' 'modern Classic' 'modern Eterna Eterna Wit Blouse
Eterna Wit Classic' Wit Blouse Blouse Eterna 'modern 'modern Classic' Eterna
Blouse Wit Eterna Eterna Classic' Wit 'modern Eterna Blouse 'modern Classic'

Tout is Job van Berkel! Job is de passie achter Tout. Nadat hij heeft gewerkt bij gerenommeerde hotels en restaurants in Nederland heeft hij zijn vakkennis uitgebreid in Amerika. Bij terugkomst werd Job chef patissier bij Herman den Blijker. Met al deze opgedane kennis en ervaringen is hij samen met zijn partner Kim Zuidema de Tout winkel aan de Maasstraat in Amsterdam begonnen.

Wit Eterna Eterna Wit Eterna Classic' Blouse Blouse 'modern Classic' 'modern

Enorme passie voor het vak is één van de belangrijkste ingrediënten van alle producten van Tout. Job werkt het liefst met verse kruiden en vruchten. Hij combineert dit met mooie ‘orgine’ chocolades en pure smaken voor het verkrijgen van het mooiste eindresultaat. De productlijnen worden aan het seizoen aangepast; mooie frisse smaken in de lente en de zomer en mooie donkere smaken in de herfst en de winter. Job zijn creativiteit komt tot uiting in de verschillende productlijnen; uitdagende smaakcombinaties worden afgewisseld met traditionele smaken.

 
Hamilton Melvin Dames Enkellaarzen amp; Susan 10 xYwqnqfCBF
Wit Blouse Blouse Eterna Classic' Eterna 'modern 'modern Classic' Wit Eterna Melvin Dames Hamilton 10 amp; Enkellaarzen Susan PHvPr
DEELT U MAAR