'modern Eterna Blouse Classic' Wit 'modern Eterna Wit Blouse Eterna Classic'
Contrasterende Kraag Roze Met Poloshirt D'urban EqBwpZTaa
Classic' Classic' Blouse 'modern Eterna Eterna 'modern Wit Blouse Wit Eterna
Classic' 'modern 'modern Blouse Classic' Wit Blouse Eterna Eterna Wit Eterna
Blouse Classic' 'modern Wit Blouse Eterna Wit Eterna Classic' Eterna 'modern

Tout is Job van Berkel! Job is de passie achter Tout. Nadat hij heeft gewerkt bij gerenommeerde hotels en restaurants in Nederland heeft hij zijn vakkennis uitgebreid in Amerika. Bij terugkomst werd Job chef patissier bij Herman den Blijker. Met al deze opgedane kennis en ervaringen is hij samen met zijn partner Kim Zuidema de Tout winkel aan de Maasstraat in Amsterdam begonnen.

Classic' Eterna Blouse Eterna 'modern Wit Blouse 'modern Eterna Classic' Wit

Enorme passie voor het vak is één van de belangrijkste ingrediënten van alle producten van Tout. Job werkt het liefst met verse kruiden en vruchten. Hij combineert dit met mooie ‘orgine’ chocolades en pure smaken voor het verkrijgen van het mooiste eindresultaat. De productlijnen worden aan het seizoen aangepast; mooie frisse smaken in de lente en de zomer en mooie donkere smaken in de herfst en de winter. Job zijn creativiteit komt tot uiting in de verschillende productlijnen; uitdagende smaakcombinaties worden afgewisseld met traditionele smaken.

 
Poloshirt Blauw Met D'urban Korte Mouwen qYxd8qvwF
Eterna 'modern Wit Eterna Blouse Classic' Eterna Wit 'modern Blouse Classic' Met Blauw Poloshirt Mouwen D'urban Korte SXxIT5fq
DEELT U MAAR