Boots Michetti Ankle Boots Daniele Daniele Michetti Ankle
Kunstgrasvoetbalschoenen Zwart Predator Ag Fluor Maat Adidas Volwassenen 3 Trx Yellow 41 Groen Absolado 1 Lz F7wFqXd
Boots Michetti Michetti Ankle Ankle Daniele Daniele Boots
Daniele Ankle Boots Michetti Michetti Boots Daniele Ankle
Boots Daniele Michetti Michetti Ankle Ankle Daniele Boots

Tout is Job van Berkel! Job is de passie achter Tout. Nadat hij heeft gewerkt bij gerenommeerde hotels en restaurants in Nederland heeft hij zijn vakkennis uitgebreid in Amerika. Bij terugkomst werd Job chef patissier bij Herman den Blijker. Met al deze opgedane kennis en ervaringen is hij samen met zijn partner Kim Zuidema de Tout winkel aan de Maasstraat in Amsterdam begonnen.

Ankle Michetti Boots Daniele Ankle Daniele Michetti Boots

Enorme passie voor het vak is één van de belangrijkste ingrediënten van alle producten van Tout. Job werkt het liefst met verse kruiden en vruchten. Hij combineert dit met mooie ‘orgine’ chocolades en pure smaken voor het verkrijgen van het mooiste eindresultaat. De productlijnen worden aan het seizoen aangepast; mooie frisse smaken in de lente en de zomer en mooie donkere smaken in de herfst en de winter. Job zijn creativiteit komt tot uiting in de verschillende productlijnen; uitdagende smaakcombinaties worden afgewisseld met traditionele smaken.

 
Heren Fg Lz Trx Voetbalschoenen Adidas Maat Predator Absolion Zwart;groen;wit 40 pqCwn7O
Boots Ankle Michetti Daniele Michetti Ankle Daniele Boots Eu voetbalschoenen 3 Adidas Heren Predator 40 2 Instinct F IHw8qCH
DEELT U MAAR