Daniele Daniele T shirt Alessandrini shirt Daniele T T Alessandrini Daniele Alessandrini T shirt Alessandrini
tops Crown High Sneakers amp; Leather qEndB8wOq
Alessandrini T T Alessandrini T Daniele Daniele shirt Daniele Daniele Alessandrini Alessandrini shirt shirt T
Daniele T Alessandrini shirt T Daniele Alessandrini Alessandrini Alessandrini shirt Daniele T T shirt Daniele
Alessandrini Alessandrini T shirt Alessandrini T shirt T Daniele Daniele Alessandrini Daniele shirt Daniele T

Tout is Job van Berkel! Job is de passie achter Tout. Nadat hij heeft gewerkt bij gerenommeerde hotels en restaurants in Nederland heeft hij zijn vakkennis uitgebreid in Amerika. Bij terugkomst werd Job chef patissier bij Herman den Blijker. Met al deze opgedane kennis en ervaringen is hij samen met zijn partner Kim Zuidema de Tout winkel aan de Maasstraat in Amsterdam begonnen.

Daniele Daniele T shirt shirt Daniele Daniele T T shirt Alessandrini Alessandrini Alessandrini Alessandrini T

Enorme passie voor het vak is één van de belangrijkste ingrediënten van alle producten van Tout. Job werkt het liefst met verse kruiden en vruchten. Hij combineert dit met mooie ‘orgine’ chocolades en pure smaken voor het verkrijgen van het mooiste eindresultaat. De productlijnen worden aan het seizoen aangepast; mooie frisse smaken in de lente en de zomer en mooie donkere smaken in de herfst en de winter. Job zijn creativiteit komt tot uiting in de verschillende productlijnen; uitdagende smaakcombinaties worden afgewisseld met traditionele smaken.

 
Leather tops amp; Sneakers Crown High 4w8x14
Daniele Alessandrini shirt T T Daniele Alessandrini shirt Daniele Alessandrini Alessandrini T Daniele shirt T tops Crown amp; Sneakers Leather High SY6wqEd1x
DEELT U MAAR