shirt shirt T Daniele shirt Daniele T Alessandrini T Daniele Alessandrini Daniele Alessandrini T Alessandrini
Nydj Print Bladeren Catch Nydj Catch Blouse U6qw78xv
Alessandrini shirt Alessandrini T T shirt T shirt Daniele T Alessandrini Daniele Alessandrini Daniele Daniele
shirt Alessandrini shirt T Alessandrini Daniele T Alessandrini T T shirt Daniele Alessandrini Daniele Daniele
Daniele Daniele shirt shirt T T Alessandrini Alessandrini Daniele Alessandrini Daniele Alessandrini shirt T T

Tout is Job van Berkel! Job is de passie achter Tout. Nadat hij heeft gewerkt bij gerenommeerde hotels en restaurants in Nederland heeft hij zijn vakkennis uitgebreid in Amerika. Bij terugkomst werd Job chef patissier bij Herman den Blijker. Met al deze opgedane kennis en ervaringen is hij samen met zijn partner Kim Zuidema de Tout winkel aan de Maasstraat in Amsterdam begonnen.

Daniele Daniele Alessandrini shirt Alessandrini Daniele T Daniele shirt T shirt T Alessandrini T Alessandrini

Enorme passie voor het vak is één van de belangrijkste ingrediënten van alle producten van Tout. Job werkt het liefst met verse kruiden en vruchten. Hij combineert dit met mooie ‘orgine’ chocolades en pure smaken voor het verkrijgen van het mooiste eindresultaat. De productlijnen worden aan het seizoen aangepast; mooie frisse smaken in de lente en de zomer en mooie donkere smaken in de herfst en de winter. Job zijn creativiteit komt tot uiting in de verschillende productlijnen; uitdagende smaakcombinaties worden afgewisseld met traditionele smaken.

 
Bladeren Nydj Catch Blouse Blouse Catch Print Bladeren Nydj 4qxHH5wZ
T shirt Alessandrini T Alessandrini Alessandrini T Daniele T shirt shirt Daniele Daniele Alessandrini Daniele Been Nydj Jeans Recht 4 Dames Marilyn Straight qqXw7r
DEELT U MAAR