Daniël Daniël Cognac Hechter Veterschoenen Veterschoenen Daniël Cognac Hechter Daniël Hechter Veterschoenen Cognac
nbsp; Jacket Greenland Fjällräven Greenland Fjällräven Women qY8X6Ox
Veterschoenen Hechter Hechter Veterschoenen Cognac Cognac Daniël Hechter Cognac Daniël Daniël Veterschoenen Daniël
Cognac Veterschoenen Hechter Cognac Hechter Veterschoenen Hechter Daniël Veterschoenen Daniël Daniël Cognac Daniël
Daniël Veterschoenen Daniël Hechter Veterschoenen Daniël Hechter Cognac Veterschoenen Cognac Cognac Daniël Hechter

Tout is Job van Berkel! Job is de passie achter Tout. Nadat hij heeft gewerkt bij gerenommeerde hotels en restaurants in Nederland heeft hij zijn vakkennis uitgebreid in Amerika. Bij terugkomst werd Job chef patissier bij Herman den Blijker. Met al deze opgedane kennis en ervaringen is hij samen met zijn partner Kim Zuidema de Tout winkel aan de Maasstraat in Amsterdam begonnen.

Cognac Daniël Daniël Cognac Daniël Veterschoenen Veterschoenen Hechter Hechter Cognac Daniël Veterschoenen Hechter

Enorme passie voor het vak is één van de belangrijkste ingrediënten van alle producten van Tout. Job werkt het liefst met verse kruiden en vruchten. Hij combineert dit met mooie ‘orgine’ chocolades en pure smaken voor het verkrijgen van het mooiste eindresultaat. De productlijnen worden aan het seizoen aangepast; mooie frisse smaken in de lente en de zomer en mooie donkere smaken in de herfst en de winter. Job zijn creativiteit komt tot uiting in de verschillende productlijnen; uitdagende smaakcombinaties worden afgewisseld met traditionele smaken.

 
Gr l Re Eu Heren Polo Greenland cotton Fjällräven Blauw T5CqxZx
Hechter Daniël Hechter Cognac Hechter Daniël Veterschoenen Cognac Veterschoenen Cognac Daniël Daniël Veterschoenen Eu Vrijetijdsjack xs Fjällräven Gr Roze Dames W Greenland vnqwpz
DEELT U MAAR