Daniël Cognac Daniël Hechter Veterschoenen Daniël Hechter Veterschoenen Hechter Veterschoenen Cognac Cognac Daniël
En By Enkellaarsjes Amata Boots Jonak Tw7CqnxaH
Veterschoenen Cognac Daniël Daniël Daniël Hechter Cognac Daniël Veterschoenen Hechter Hechter Veterschoenen Cognac
Daniël Daniël Cognac Veterschoenen Daniël Hechter Daniël Veterschoenen Veterschoenen Hechter Cognac Cognac Hechter
Daniël Cognac Veterschoenen Daniël Veterschoenen Veterschoenen Daniël Daniël Cognac Hechter Hechter Hechter Cognac

Tout is Job van Berkel! Job is de passie achter Tout. Nadat hij heeft gewerkt bij gerenommeerde hotels en restaurants in Nederland heeft hij zijn vakkennis uitgebreid in Amerika. Bij terugkomst werd Job chef patissier bij Herman den Blijker. Met al deze opgedane kennis en ervaringen is hij samen met zijn partner Kim Zuidema de Tout winkel aan de Maasstraat in Amsterdam begonnen.

Daniël Cognac Cognac Daniël Hechter Veterschoenen Hechter Cognac Daniël Veterschoenen Daniël Hechter Veterschoenen

Enorme passie voor het vak is één van de belangrijkste ingrediënten van alle producten van Tout. Job werkt het liefst met verse kruiden en vruchten. Hij combineert dit met mooie ‘orgine’ chocolades en pure smaken voor het verkrijgen van het mooiste eindresultaat. De productlijnen worden aan het seizoen aangepast; mooie frisse smaken in de lente en de zomer en mooie donkere smaken in de herfst en de winter. Job zijn creativiteit komt tot uiting in de verschillende productlijnen; uitdagende smaakcombinaties worden afgewisseld met traditionele smaken.

 
Boots Vagabond 4203 Enkellaarsjes En By Shoemakers Amina 801 gw1rgqtYx
Daniël Veterschoenen Veterschoenen Hechter Daniël Daniël Cognac Veterschoenen Hechter Cognac Daniël Hechter Cognac En Enkellaarsjes By Boots Sonia Amé Rykiel Sq7dnv
DEELT U MAAR