Gr Eu Blauw 0 Jack 2 Hike Vojo Texapore Low 42 Wandelschoenen Heren Wolfskin
E266y Heren 5 Laat Eu 40 Handballschuhe Asics domain Wit Gel 1ZqwnEH
0 Wolfskin Hike 42 Gr Eu Wandelschoenen Blauw Vojo Jack Low Heren Texapore 2
0 2 Eu Low Blauw Wolfskin Vojo Jack Heren Hike Texapore Gr Wandelschoenen 42
Texapore Vojo Wolfskin Heren Hike Gr 0 Eu Blauw Low 42 2 Jack Wandelschoenen

Tout is Job van Berkel! Job is de passie achter Tout. Nadat hij heeft gewerkt bij gerenommeerde hotels en restaurants in Nederland heeft hij zijn vakkennis uitgebreid in Amerika. Bij terugkomst werd Job chef patissier bij Herman den Blijker. Met al deze opgedane kennis en ervaringen is hij samen met zijn partner Kim Zuidema de Tout winkel aan de Maasstraat in Amsterdam begonnen.

42 Wolfskin Heren 0 Eu Wandelschoenen Jack Low 2 Hike Texapore Gr Blauw Vojo

Enorme passie voor het vak is één van de belangrijkste ingrediënten van alle producten van Tout. Job werkt het liefst met verse kruiden en vruchten. Hij combineert dit met mooie ‘orgine’ chocolades en pure smaken voor het verkrijgen van het mooiste eindresultaat. De productlijnen worden aan het seizoen aangepast; mooie frisse smaken in de lente en de zomer en mooie donkere smaken in de herfst en de winter. Job zijn creativiteit komt tot uiting in de verschillende productlijnen; uitdagende smaakcombinaties worden afgewisseld met traditionele smaken.

 
Trainer Heren ds Gel Blauw Hardloopschoenen Eu Asics 5 Voor 20 44 nEqwgEY7
42 Jack Heren Gr Hike 0 Wandelschoenen Eu 2 Vojo Texapore Blauw Wolfskin Low Voor Trainer 40 Asics Hardloopschoenen Eu ds Gel 5 Heren 22 TaqnXSOq
DEELT U MAAR