Hike Low Blauw Vojo Wandelschoenen Jack Texapore 2 42 Wolfskin Gr Heren Eu 0
Heren Witte Voor Diadora Diadora Witte Sneakers xB1qwUR
Texapore Vojo Eu 0 Jack Blauw 2 Low Gr Hike Wolfskin Wandelschoenen 42 Heren
Heren Jack 42 Hike 2 Gr Low Eu Wolfskin Blauw Texapore 0 Vojo Wandelschoenen
Jack Low Vojo 42 Wolfskin Gr Texapore Eu Blauw Heren 0 Wandelschoenen 2 Hike

Tout is Job van Berkel! Job is de passie achter Tout. Nadat hij heeft gewerkt bij gerenommeerde hotels en restaurants in Nederland heeft hij zijn vakkennis uitgebreid in Amerika. Bij terugkomst werd Job chef patissier bij Herman den Blijker. Met al deze opgedane kennis en ervaringen is hij samen met zijn partner Kim Zuidema de Tout winkel aan de Maasstraat in Amsterdam begonnen.

Low Vojo Wandelschoenen Texapore 42 Wolfskin Eu Jack Gr Hike 0 Heren Blauw 2

Enorme passie voor het vak is één van de belangrijkste ingrediënten van alle producten van Tout. Job werkt het liefst met verse kruiden en vruchten. Hij combineert dit met mooie ‘orgine’ chocolades en pure smaken voor het verkrijgen van het mooiste eindresultaat. De productlijnen worden aan het seizoen aangepast; mooie frisse smaken in de lente en de zomer en mooie donkere smaken in de herfst en de winter. Job zijn creativiteit komt tot uiting in de verschillende productlijnen; uitdagende smaakcombinaties worden afgewisseld met traditionele smaken.

 
Sandalen Dames Dockers Gerli By Voor Witte gPSn8ww
Gr Heren Blauw Vojo 0 Wolfskin Wandelschoenen Hike 42 Low Jack 2 Eu Texapore Witte Witte Dockers Voor Sneakers Witte Voor Sneakers Heren Sneakers Dockers Dockers Heren Voor 4q4rp8a
DEELT U MAAR