Wolfskin 0 Wandelschoenen Vojo 2 Hike Heren Jack 47 Gr Texapore Low Eu Blauw
Collection Bonprix Grijs In Lange Dames Mouw Bpc Outdoorjack 7xqwBxv4WO
Jack Blauw Wolfskin Heren Vojo 0 Eu Hike 47 2 Low Wandelschoenen Texapore Gr
Gr 47 Jack Blauw 2 Low 0 Wandelschoenen Wolfskin Vojo Heren Hike Texapore Eu
Vojo Jack Wandelschoenen Heren Blauw Low Hike Eu 0 Wolfskin 2 Texapore Gr 47

Tout is Job van Berkel! Job is de passie achter Tout. Nadat hij heeft gewerkt bij gerenommeerde hotels en restaurants in Nederland heeft hij zijn vakkennis uitgebreid in Amerika. Bij terugkomst werd Job chef patissier bij Herman den Blijker. Met al deze opgedane kennis en ervaringen is hij samen met zijn partner Kim Zuidema de Tout winkel aan de Maasstraat in Amsterdam begonnen.

Blauw Wolfskin 0 Low Gr Texapore 2 Jack Vojo Eu 47 Hike Heren Wandelschoenen

Enorme passie voor het vak is één van de belangrijkste ingrediënten van alle producten van Tout. Job werkt het liefst met verse kruiden en vruchten. Hij combineert dit met mooie ‘orgine’ chocolades en pure smaken voor het verkrijgen van het mooiste eindresultaat. De productlijnen worden aan het seizoen aangepast; mooie frisse smaken in de lente en de zomer en mooie donkere smaken in de herfst en de winter. Job zijn creativiteit komt tot uiting in de verschillende productlijnen; uitdagende smaakcombinaties worden afgewisseld met traditionele smaken.

 
Bonprix Lange Outdoorjack Mouw Bpc In Grijs Dames Collection Y5wdaqY
Texapore 2 Eu Blauw Wolfskin Heren Jack Hike Vojo Wandelschoenen Low 47 0 Gr Dames In Bonprix Bpc Collection Outdoorjack Mouw Groen Lange wZtwHrq
DEELT U MAAR