Gr Wolfskin Texapore Jack Eu Heren Blauw Hike 2 Vojo Low 0 47 Wandelschoenen
Zwart Smiley Met shirt Mattiussi Ami T Alexandre Patch wz0HwqC
Jack 2 Low Hike Wandelschoenen Blauw Vojo 0 Eu Gr Texapore Heren Wolfskin 47
2 Eu Low Heren Gr Wolfskin Blauw Wandelschoenen Vojo 47 0 Hike Jack Texapore
Texapore Vojo 0 47 Wandelschoenen Heren Blauw Eu Low Gr Jack Wolfskin 2 Hike

Tout is Job van Berkel! Job is de passie achter Tout. Nadat hij heeft gewerkt bij gerenommeerde hotels en restaurants in Nederland heeft hij zijn vakkennis uitgebreid in Amerika. Bij terugkomst werd Job chef patissier bij Herman den Blijker. Met al deze opgedane kennis en ervaringen is hij samen met zijn partner Kim Zuidema de Tout winkel aan de Maasstraat in Amsterdam begonnen.

Gr Eu Jack Vojo Texapore Wolfskin Heren 2 0 Wandelschoenen 47 Hike Low Blauw

Enorme passie voor het vak is één van de belangrijkste ingrediënten van alle producten van Tout. Job werkt het liefst met verse kruiden en vruchten. Hij combineert dit met mooie ‘orgine’ chocolades en pure smaken voor het verkrijgen van het mooiste eindresultaat. De productlijnen worden aan het seizoen aangepast; mooie frisse smaken in de lente en de zomer en mooie donkere smaken in de herfst en de winter. Job zijn creativiteit komt tot uiting in de verschillende productlijnen; uitdagende smaakcombinaties worden afgewisseld met traditionele smaken.

 
Tweekleurig Poloshirt Alexandre Mattiussi Wit Ami Eq4tE
Jack Hike Blauw Eu Low 47 Gr Vojo Heren 2 Texapore Wandelschoenen Wolfskin 0 Wit Poloshirt Mattiussi Alexandre Ami Tweekleurig xYwvB00
DEELT U MAAR