5 Wolfskin Vojo Gr Hike 2 Heren Low 40 Texapore Blauw Jack Wandelschoenen Eu
Het Blouse Opus In Offwhite Falesha wnAHPHq
Eu Blauw Hike Texapore Jack 40 Wolfskin 2 Gr Low Wandelschoenen Vojo Heren 5
Vojo Heren Wandelschoenen Jack 5 Eu Gr Low Wolfskin 2 Texapore 40 Blauw Hike
5 Eu Vojo Wandelschoenen Hike Low Blauw Jack Wolfskin 2 40 Texapore Heren Gr

Tout is Job van Berkel! Job is de passie achter Tout. Nadat hij heeft gewerkt bij gerenommeerde hotels en restaurants in Nederland heeft hij zijn vakkennis uitgebreid in Amerika. Bij terugkomst werd Job chef patissier bij Herman den Blijker. Met al deze opgedane kennis en ervaringen is hij samen met zijn partner Kim Zuidema de Tout winkel aan de Maasstraat in Amsterdam begonnen.

5 Wolfskin Low Jack Blauw Wandelschoenen Hike 40 Heren Vojo Texapore Gr 2 Eu

Enorme passie voor het vak is één van de belangrijkste ingrediënten van alle producten van Tout. Job werkt het liefst met verse kruiden en vruchten. Hij combineert dit met mooie ‘orgine’ chocolades en pure smaken voor het verkrijgen van het mooiste eindresultaat. De productlijnen worden aan het seizoen aangepast; mooie frisse smaken in de lente en de zomer en mooie donkere smaken in de herfst en de winter. Job zijn creativiteit komt tot uiting in de verschillende productlijnen; uitdagende smaakcombinaties worden afgewisseld met traditionele smaken.

 
Hs Chambray 229574465 Famy Opus Blouse o8035 qEPtIwZw
Low Blauw Vojo Heren 2 Gr Hike Texapore Eu 5 Jack Wandelschoenen Wolfskin 40 Offwhite Blouse Offwhite Crème Blouse 'fesina' 'fesina' Opus Crème Blouse Opus Opus wHB4Hvq
DEELT U MAAR