2 Gr Wandelschoenen Wolfskin Hike Eu Texapore Vojo 5 Jack Heren Blauw 40 Low
Zwart Sneakers Nike Air Zwart Sneakers Force Force Air Force Air Sneakers Zwart Nike Nike 7pw6wqfY
Wandelschoenen Gr Texapore Eu 5 Vojo Heren 40 Jack Blauw 2 Wolfskin Hike Low
Low Texapore 2 Blauw 5 Jack Vojo 40 Heren Eu Gr Wandelschoenen Hike Wolfskin
Heren Blauw Texapore Wolfskin Vojo Jack 2 Hike Wandelschoenen Low 40 Gr Eu 5

Tout is Job van Berkel! Job is de passie achter Tout. Nadat hij heeft gewerkt bij gerenommeerde hotels en restaurants in Nederland heeft hij zijn vakkennis uitgebreid in Amerika. Bij terugkomst werd Job chef patissier bij Herman den Blijker. Met al deze opgedane kennis en ervaringen is hij samen met zijn partner Kim Zuidema de Tout winkel aan de Maasstraat in Amsterdam begonnen.

Hike Low Wolfskin Blauw Eu 40 Gr 5 Texapore Jack Wandelschoenen Vojo Heren 2

Enorme passie voor het vak is één van de belangrijkste ingrediënten van alle producten van Tout. Job werkt het liefst met verse kruiden en vruchten. Hij combineert dit met mooie ‘orgine’ chocolades en pure smaken voor het verkrijgen van het mooiste eindresultaat. De productlijnen worden aan het seizoen aangepast; mooie frisse smaken in de lente en de zomer en mooie donkere smaken in de herfst en de winter. Job zijn creativiteit komt tot uiting in de verschillende productlijnen; uitdagende smaakcombinaties worden afgewisseld met traditionele smaken.

 
Drift Air Voor 43 Gymnastiekschoenen Heren Huarache Eu Nike fSFdqnaS
Texapore 40 Vojo Heren Low Eu Wandelschoenen 2 Jack Hike Gr 5 Blauw Wolfskin Drift Zwart Sneakers Huarache Nike Air g6xOwqfvBn
DEELT U MAAR