Wolfskin Jack Bruin Low 40 Heren Wandelschoenen Vojo Eu 2 Hike 0 Gr Texapore
Doom Maat 36 Dames Roze Sock Sneakers Tubular Adidas P pxPEqBRw0
Gr Heren 0 Vojo Wolfskin Wandelschoenen 2 Bruin Hike Eu Texapore Low 40 Jack
Jack Eu Low Texapore 0 Wandelschoenen 40 Vojo Wolfskin 2 Heren Bruin Gr Hike
Low Bruin Jack Hike Wolfskin Gr Heren Texapore 40 2 Eu Vojo Wandelschoenen 0

Tout is Job van Berkel! Job is de passie achter Tout. Nadat hij heeft gewerkt bij gerenommeerde hotels en restaurants in Nederland heeft hij zijn vakkennis uitgebreid in Amerika. Bij terugkomst werd Job chef patissier bij Herman den Blijker. Met al deze opgedane kennis en ervaringen is hij samen met zijn partner Kim Zuidema de Tout winkel aan de Maasstraat in Amsterdam begonnen.

Bruin Jack Texapore Wandelschoenen Vojo 40 Eu Hike Heren 0 Wolfskin Low Gr 2

Enorme passie voor het vak is één van de belangrijkste ingrediënten van alle producten van Tout. Job werkt het liefst met verse kruiden en vruchten. Hij combineert dit met mooie ‘orgine’ chocolades en pure smaken voor het verkrijgen van het mooiste eindresultaat. De productlijnen worden aan het seizoen aangepast; mooie frisse smaken in de lente en de zomer en mooie donkere smaken in de herfst en de winter. Job zijn creativiteit komt tot uiting in de verschillende productlijnen; uitdagende smaakcombinaties worden afgewisseld met traditionele smaken.

 
36 2 Sneakers 2 Blauw Maat Invader 3 Tubular Adidas Dames 1 x8Ugppn
Eu Vojo Gr Texapore Wolfskin Bruin Low 40 Heren Jack Wandelschoenen Hike 0 2 Adidas Tubular 48 Rood 3 Radial Sneakers 2 Mt Unisex rrPwOCq
DEELT U MAAR