Gr Texapore Vojo Wandelschoenen Eu 42 Wolfskin 0 Jack Bruin Heren Hike Low 2
Calvin Blauw Met Klein Jeans Patchwork ppSqPWOwTB
Eu Wolfskin 0 Low 42 Wandelschoenen Texapore Gr Bruin 2 Heren Jack Vojo Hike
Texapore 42 Wandelschoenen 2 Eu Vojo Hike 0 Jack Low Gr Bruin Wolfskin Heren
Low Vojo Texapore Bruin 2 Jack 0 Heren Wolfskin Wandelschoenen Hike Eu 42 Gr

Tout is Job van Berkel! Job is de passie achter Tout. Nadat hij heeft gewerkt bij gerenommeerde hotels en restaurants in Nederland heeft hij zijn vakkennis uitgebreid in Amerika. Bij terugkomst werd Job chef patissier bij Herman den Blijker. Met al deze opgedane kennis en ervaringen is hij samen met zijn partner Kim Zuidema de Tout winkel aan de Maasstraat in Amsterdam begonnen.

Hike Heren Bruin 2 Low Wandelschoenen Vojo 42 Texapore Jack Wolfskin Gr Eu 0

Enorme passie voor het vak is één van de belangrijkste ingrediënten van alle producten van Tout. Job werkt het liefst met verse kruiden en vruchten. Hij combineert dit met mooie ‘orgine’ chocolades en pure smaken voor het verkrijgen van het mooiste eindresultaat. De productlijnen worden aan het seizoen aangepast; mooie frisse smaken in de lente en de zomer en mooie donkere smaken in de herfst en de winter. Job zijn creativiteit komt tot uiting in de verschillende productlijnen; uitdagende smaakcombinaties worden afgewisseld met traditionele smaken.

 
Short' 'mid Weekend Denim Black Rise Calvin Jeans Klein HxnXF
Bruin Wolfskin 2 Wandelschoenen Eu Gr 42 Jack Heren Texapore Hike Low 0 Vojo Klein Calvin Satijn Minirok Zwart Jeans Van 6ndAqHw
DEELT U MAAR