Wolfskin Heren Low Vojo Wandelschoenen Texapore Bruin Gr 42 2 0 Eu Jack Hike
Melvin Sale Sally amp; Hamilton Enkellaarzen 83 TTa6qw
Jack Bruin Eu Heren 2 0 Low 42 Vojo Wolfskin Hike Texapore Wandelschoenen Gr
Jack Gr Low Heren 42 2 Bruin Texapore 0 Eu Wandelschoenen Vojo Hike Wolfskin
0 Wolfskin Heren 2 Eu Vojo Gr Jack Hike Wandelschoenen Texapore Low Bruin 42

Tout is Job van Berkel! Job is de passie achter Tout. Nadat hij heeft gewerkt bij gerenommeerde hotels en restaurants in Nederland heeft hij zijn vakkennis uitgebreid in Amerika. Bij terugkomst werd Job chef patissier bij Herman den Blijker. Met al deze opgedane kennis en ervaringen is hij samen met zijn partner Kim Zuidema de Tout winkel aan de Maasstraat in Amsterdam begonnen.

Texapore Vojo Gr 0 Wandelschoenen 42 2 Hike Heren Low Eu Jack Bruin Wolfskin

Enorme passie voor het vak is één van de belangrijkste ingrediënten van alle producten van Tout. Job werkt het liefst met verse kruiden en vruchten. Hij combineert dit met mooie ‘orgine’ chocolades en pure smaken voor het verkrijgen van het mooiste eindresultaat. De productlijnen worden aan het seizoen aangepast; mooie frisse smaken in de lente en de zomer en mooie donkere smaken in de herfst en de winter. Job zijn creativiteit komt tot uiting in de verschillende productlijnen; uitdagende smaakcombinaties worden afgewisseld met traditionele smaken.

 
Sally Melvin Sale Hamilton Enkellaarzen amp; 83 RrrfPtn
2 Wandelschoenen Wolfskin 0 Low Gr Texapore Jack Hike Heren Vojo 42 Bruin Eu Melvin 10 Hamilton Enkellaarzen amp; Susan Sale BqrC5Bwx
DEELT U MAAR