2 Low Jack Hike Gr Vojo Texapore 40 Heren Grijs Wolfskin Eu 5 Wandelschoenen
Voor Columbia Jassen Action Dames Alpine rxSx46wtq
5 Gr Grijs 40 Wolfskin Eu Jack Wandelschoenen Low Heren Texapore Hike Vojo 2
Wolfskin 5 Grijs Wandelschoenen Eu Low Vojo Heren 2 Hike Jack 40 Texapore Gr
Gr Texapore Wandelschoenen 2 40 Wolfskin Hike Grijs Eu Vojo Jack Low 5 Heren

Tout is Job van Berkel! Job is de passie achter Tout. Nadat hij heeft gewerkt bij gerenommeerde hotels en restaurants in Nederland heeft hij zijn vakkennis uitgebreid in Amerika. Bij terugkomst werd Job chef patissier bij Herman den Blijker. Met al deze opgedane kennis en ervaringen is hij samen met zijn partner Kim Zuidema de Tout winkel aan de Maasstraat in Amsterdam begonnen.

40 Heren Eu Wolfskin Texapore Vojo 2 Gr Hike Jack Wandelschoenen 5 Grijs Low

Enorme passie voor het vak is één van de belangrijkste ingrediënten van alle producten van Tout. Job werkt het liefst met verse kruiden en vruchten. Hij combineert dit met mooie ‘orgine’ chocolades en pure smaken voor het verkrijgen van het mooiste eindresultaat. De productlijnen worden aan het seizoen aangepast; mooie frisse smaken in de lente en de zomer en mooie donkere smaken in de herfst en de winter. Job zijn creativiteit komt tot uiting in de verschillende productlijnen; uitdagende smaakcombinaties worden afgewisseld met traditionele smaken.

 
heat Met Oh omni Wintersportjas Dames Columbia technologie Grijs Action S Alpine 1562241 UxqA4w
2 Wandelschoenen Eu 40 Hike Wolfskin Texapore Gr Vojo 5 Jack Low Heren Grijs Columbia Wintersportjas 1562241 Met Oh Action Groen heat omni Xl technologie Dames Alpine CXTxrC1qwa
DEELT U MAAR