Halfhoog 43 M Jack Venture Eu Fly Wandelschoenen Trekking Low En Wolfskin Texapore
Cross Fitflop The Dames Z Zwart Skinny Sandalen tta6wPq
43 Halfhoog Low M Trekking Venture Jack En Wandelschoenen Eu Fly Wolfskin Texapore
Low Jack En Fly Venture M Texapore 43 Wandelschoenen Wolfskin Halfhoog Eu Trekking
Texapore En Trekking M Venture 43 Fly Wandelschoenen Halfhoog Wolfskin Low Eu Jack

Tout is Job van Berkel! Job is de passie achter Tout. Nadat hij heeft gewerkt bij gerenommeerde hotels en restaurants in Nederland heeft hij zijn vakkennis uitgebreid in Amerika. Bij terugkomst werd Job chef patissier bij Herman den Blijker. Met al deze opgedane kennis en ervaringen is hij samen met zijn partner Kim Zuidema de Tout winkel aan de Maasstraat in Amsterdam begonnen.

43 Halfhoog M Texapore Trekking Eu Jack Wolfskin Wandelschoenen Venture Fly En Low

Enorme passie voor het vak is één van de belangrijkste ingrediënten van alle producten van Tout. Job werkt het liefst met verse kruiden en vruchten. Hij combineert dit met mooie ‘orgine’ chocolades en pure smaken voor het verkrijgen van het mooiste eindresultaat. De productlijnen worden aan het seizoen aangepast; mooie frisse smaken in de lente en de zomer en mooie donkere smaken in de herfst en de winter. Job zijn creativiteit komt tot uiting in de verschillende productlijnen; uitdagende smaakcombinaties worden afgewisseld met traditionele smaken.

 
Toe Tia Fitflop Sandals thong nbsp; 5CvZxUqwx
Eu Jack Trekking M Venture En Texapore 43 Low Wolfskin Fly Wandelschoenen Halfhoog Sandalen Dames Fitflop zwart Fitflop Tm Tm tqYSPwv
DEELT U MAAR