Heren 2 Wolfskin 45 5 Low Hike Wandelschoenen Gr Blauw Jack Texapore Vojo Eu
5 46 Gel Ballistic Asics Netburner Maat Heren gAYxfPqU
Vojo 2 Heren Gr Hike Jack Blauw Eu Texapore Wandelschoenen 45 Wolfskin Low 5
Wolfskin Heren Texapore Eu 2 Gr Vojo 45 Hike 5 Low Jack Wandelschoenen Blauw
Jack Texapore 45 Wandelschoenen Gr Low Blauw Wolfskin 5 Eu Vojo Heren Hike 2

Tout is Job van Berkel! Job is de passie achter Tout. Nadat hij heeft gewerkt bij gerenommeerde hotels en restaurants in Nederland heeft hij zijn vakkennis uitgebreid in Amerika. Bij terugkomst werd Job chef patissier bij Herman den Blijker. Met al deze opgedane kennis en ervaringen is hij samen met zijn partner Kim Zuidema de Tout winkel aan de Maasstraat in Amsterdam begonnen.

Low 45 Vojo 5 Eu Hike Wolfskin Wandelschoenen Gr Jack 2 Heren Texapore Blauw

Enorme passie voor het vak is één van de belangrijkste ingrediënten van alle producten van Tout. Job werkt het liefst met verse kruiden en vruchten. Hij combineert dit met mooie ‘orgine’ chocolades en pure smaken voor het verkrijgen van het mooiste eindresultaat. De productlijnen worden aan het seizoen aangepast; mooie frisse smaken in de lente en de zomer en mooie donkere smaken in de herfst en de winter. Job zijn creativiteit komt tot uiting in de verschillende productlijnen; uitdagende smaakcombinaties worden afgewisseld met traditionele smaken.

 
Pulse Heren Asics Blauw Hardloopschoenen Voor Gel Eu 42 9 H5qqwTp
5 Gr Texapore Vojo Wandelschoenen Low Blauw Wolfskin Eu 2 Heren 45 Hike Jack 42 Voor Zwart Pulse Eu Heren Hardloopschoenen Gel Asics 9 6Rqzxa
DEELT U MAAR