Eu Wandelschoenen Gr 5 Vojo Grijs Heren 2 Low Wolfskin Texapore 39 Jack Hike
Zwart Adidas Sweatvest Originals In Full wqxRvPT
39 Vojo Wandelschoenen 2 Jack Texapore Eu 5 Hike Heren Gr Wolfskin Low Grijs
Vojo Hike Wandelschoenen Texapore Grijs Wolfskin Jack 2 Low Heren Gr Eu 39 5
Hike 5 Low Grijs Vojo Wolfskin Gr Eu Jack 2 Heren Texapore Wandelschoenen 39

Tout is Job van Berkel! Job is de passie achter Tout. Nadat hij heeft gewerkt bij gerenommeerde hotels en restaurants in Nederland heeft hij zijn vakkennis uitgebreid in Amerika. Bij terugkomst werd Job chef patissier bij Herman den Blijker. Met al deze opgedane kennis en ervaringen is hij samen met zijn partner Kim Zuidema de Tout winkel aan de Maasstraat in Amsterdam begonnen.

Jack Eu Wolfskin 39 Wandelschoenen Heren Gr 5 Vojo Grijs Low Hike Texapore 2

Enorme passie voor het vak is één van de belangrijkste ingrediënten van alle producten van Tout. Job werkt het liefst met verse kruiden en vruchten. Hij combineert dit met mooie ‘orgine’ chocolades en pure smaken voor het verkrijgen van het mooiste eindresultaat. De productlijnen worden aan het seizoen aangepast; mooie frisse smaken in de lente en de zomer en mooie donkere smaken in de herfst en de winter. Job zijn creativiteit komt tot uiting in de verschillende productlijnen; uitdagende smaakcombinaties worden afgewisseld met traditionele smaken.

 
In Grijs Adidas Sweatvest Originals Adidas Originals xB8Tw6
Eu 5 Jack Wandelschoenen Heren 39 Wolfskin Texapore 2 Grijs Gr Low Vojo Hike Wit Fz' Originals Mintgroen Sweatvest '3 Adidas stripes vwgOqnBxRv
DEELT U MAAR