Veterlaarsje Veterlaarsje Bordeaux Naturläufer Naturläufer Bordeaux Naturläufer Veterlaarsje Naturläufer Bordeaux
Ralph Slim Logoborduring Custom Polo Met Fit Lauren qqzfnTB
Bordeaux Bordeaux Naturläufer Veterlaarsje Veterlaarsje Naturläufer Bordeaux Naturläufer Veterlaarsje Naturläufer
Naturläufer Naturläufer Bordeaux Veterlaarsje Naturläufer Naturläufer Veterlaarsje Bordeaux Bordeaux Veterlaarsje
Naturläufer Bordeaux Veterlaarsje Veterlaarsje Naturläufer Veterlaarsje Bordeaux Bordeaux Naturläufer Naturläufer

Tout is Job van Berkel! Job is de passie achter Tout. Nadat hij heeft gewerkt bij gerenommeerde hotels en restaurants in Nederland heeft hij zijn vakkennis uitgebreid in Amerika. Bij terugkomst werd Job chef patissier bij Herman den Blijker. Met al deze opgedane kennis en ervaringen is hij samen met zijn partner Kim Zuidema de Tout winkel aan de Maasstraat in Amsterdam begonnen.

Bordeaux Veterlaarsje Naturläufer Veterlaarsje Veterlaarsje Bordeaux Bordeaux Naturläufer Naturläufer Naturläufer

Enorme passie voor het vak is één van de belangrijkste ingrediënten van alle producten van Tout. Job werkt het liefst met verse kruiden en vruchten. Hij combineert dit met mooie ‘orgine’ chocolades en pure smaken voor het verkrijgen van het mooiste eindresultaat. De productlijnen worden aan het seizoen aangepast; mooie frisse smaken in de lente en de zomer en mooie donkere smaken in de herfst en de winter. Job zijn creativiteit komt tot uiting in de verschillende productlijnen; uitdagende smaakcombinaties worden afgewisseld met traditionele smaken.

 
Polo Custom Lauren Ralph Piquã© Van Katoen Fit Slim fnq1aawxB8
Bordeaux Veterlaarsje Bordeaux Veterlaarsje Naturläufer Bordeaux Veterlaarsje Naturläufer Naturläufer Naturläufer Piquã© Fit Slim Met Ralph Van Katoen Logoborduring Polo Custom Lauren pfEEqWwYt
DEELT U MAAR