En Sport In Lacoste Kraag Contrasterende Logo Marineblauw Met Polo
Rood 'athletic' Lauren Polo Ralph Sweatshirt wqU5xTxIt
Lacoste En In Marineblauw Sport Contrasterende Logo Kraag Met Polo
Polo Lacoste En Logo Contrasterende Sport In Met Marineblauw Kraag
Sport Met In Polo Kraag Logo En Marineblauw Contrasterende Lacoste

Tout is Job van Berkel! Job is de passie achter Tout. Nadat hij heeft gewerkt bij gerenommeerde hotels en restaurants in Nederland heeft hij zijn vakkennis uitgebreid in Amerika. Bij terugkomst werd Job chef patissier bij Herman den Blijker. Met al deze opgedane kennis en ervaringen is hij samen met zijn partner Kim Zuidema de Tout winkel aan de Maasstraat in Amsterdam begonnen.

En Sport Kraag Contrasterende Met Polo Marineblauw Lacoste Logo In

Enorme passie voor het vak is één van de belangrijkste ingrediënten van alle producten van Tout. Job werkt het liefst met verse kruiden en vruchten. Hij combineert dit met mooie ‘orgine’ chocolades en pure smaken voor het verkrijgen van het mooiste eindresultaat. De productlijnen worden aan het seizoen aangepast; mooie frisse smaken in de lente en de zomer en mooie donkere smaken in de herfst en de winter. Job zijn creativiteit komt tot uiting in de verschillende productlijnen; uitdagende smaakcombinaties worden afgewisseld met traditionele smaken.

 
Lauren Sweatshirt Ralph Ralph Sweatshirt Polo Polo Grijs Lauren AnXwqPOZZ
Met Logo In En Sport Contrasterende Polo Lacoste Marineblauw Kraag Sweatshirt Polo Ralph knit' 'hoodm1 Zwart Wit Lauren Sleeve long 7EzwEx
DEELT U MAAR