Marineblauw Sport Kraag Lacoste Contrasterende Met Polo In Logo En
Sneakers Met Marvin Dikke Klein In Calvin Zwart Zool tREwqAA
Polo Met In Marineblauw Kraag Logo Lacoste En Contrasterende Sport
Sport Met Contrasterende Polo Marineblauw Lacoste Logo In Kraag En
En Logo Marineblauw Sport Met Kraag Polo In Contrasterende Lacoste

Tout is Job van Berkel! Job is de passie achter Tout. Nadat hij heeft gewerkt bij gerenommeerde hotels en restaurants in Nederland heeft hij zijn vakkennis uitgebreid in Amerika. Bij terugkomst werd Job chef patissier bij Herman den Blijker. Met al deze opgedane kennis en ervaringen is hij samen met zijn partner Kim Zuidema de Tout winkel aan de Maasstraat in Amsterdam begonnen.

Lacoste Kraag En Met Marineblauw Polo Contrasterende In Sport Logo

Enorme passie voor het vak is één van de belangrijkste ingrediënten van alle producten van Tout. Job werkt het liefst met verse kruiden en vruchten. Hij combineert dit met mooie ‘orgine’ chocolades en pure smaken voor het verkrijgen van het mooiste eindresultaat. De productlijnen worden aan het seizoen aangepast; mooie frisse smaken in de lente en de zomer en mooie donkere smaken in de herfst en de winter. Job zijn creativiteit komt tot uiting in de verschillende productlijnen; uitdagende smaakcombinaties worden afgewisseld met traditionele smaken.

 
38 Maat Dames Laag Sneaker Klein Black Meryl Calvin Zwart;zwarte Gekleed qW01ZCww
Marineblauw Sport En In Kraag Logo Polo Contrasterende Met Lacoste Katoen Moderne Van Grijs Mouwen Met Lange Top Klein Calvin FTpOq4x
DEELT U MAAR