Hydro« Lacoste Hydro« Lacoste Sneakers Sneakers »explorateur Sneakers »explorateur Lacoste
Witte Adidas Heren 0 2 Sneaker Vl Court qIpwzrTnUI
Sneakers Sneakers »explorateur Lacoste Hydro« Sneakers »explorateur Hydro« Lacoste Lacoste
Lacoste »explorateur Sneakers »explorateur Sneakers Lacoste Lacoste Hydro« Hydro« Sneakers
Lacoste »explorateur »explorateur Hydro« Lacoste Sneakers Lacoste Sneakers Sneakers Hydro«

Tout is Job van Berkel! Job is de passie achter Tout. Nadat hij heeft gewerkt bij gerenommeerde hotels en restaurants in Nederland heeft hij zijn vakkennis uitgebreid in Amerika. Bij terugkomst werd Job chef patissier bij Herman den Blijker. Met al deze opgedane kennis en ervaringen is hij samen met zijn partner Kim Zuidema de Tout winkel aan de Maasstraat in Amsterdam begonnen.

Hydro« Hydro« Lacoste Lacoste Lacoste »explorateur Sneakers Sneakers Sneakers »explorateur

Enorme passie voor het vak is één van de belangrijkste ingrediënten van alle producten van Tout. Job werkt het liefst met verse kruiden en vruchten. Hij combineert dit met mooie ‘orgine’ chocolades en pure smaken voor het verkrijgen van het mooiste eindresultaat. De productlijnen worden aan het seizoen aangepast; mooie frisse smaken in de lente en de zomer en mooie donkere smaken in de herfst en de winter. Job zijn creativiteit komt tot uiting in de verschillende productlijnen; uitdagende smaakcombinaties worden afgewisseld met traditionele smaken.

 
Maat Skyclimb Terrex Zwart 36 Women's Adidas Fleecejack Top aRX4FHUW
Lacoste Sneakers Hydro« Lacoste Sneakers Sneakers Lacoste »explorateur »explorateur Hydro« Adidas Zaalschoenen 3 18 Zwarte In Tango X 7YxScrpwq7
DEELT U MAAR