»explorateur Lacoste Sneakers Lacoste Lacoste Sneakers »explorateur Hydro« Hydro« Sneakers
Bruine Voor Sportschoenen Sportschoenen Heren Heren Voor Wildebeast Wildebeast Bruine 1Fq1HRr
Sneakers Sneakers Lacoste »explorateur Lacoste »explorateur Lacoste Hydro« Hydro« Sneakers
Sneakers Lacoste Lacoste Sneakers Lacoste »explorateur »explorateur Hydro« Hydro« Sneakers
Sneakers »explorateur Lacoste Sneakers Sneakers Hydro« »explorateur Lacoste Hydro« Lacoste

Tout is Job van Berkel! Job is de passie achter Tout. Nadat hij heeft gewerkt bij gerenommeerde hotels en restaurants in Nederland heeft hij zijn vakkennis uitgebreid in Amerika. Bij terugkomst werd Job chef patissier bij Herman den Blijker. Met al deze opgedane kennis en ervaringen is hij samen met zijn partner Kim Zuidema de Tout winkel aan de Maasstraat in Amsterdam begonnen.

Lacoste Lacoste Lacoste Sneakers Hydro« Hydro« Sneakers »explorateur Sneakers »explorateur

Enorme passie voor het vak is één van de belangrijkste ingrediënten van alle producten van Tout. Job werkt het liefst met verse kruiden en vruchten. Hij combineert dit met mooie ‘orgine’ chocolades en pure smaken voor het verkrijgen van het mooiste eindresultaat. De productlijnen worden aan het seizoen aangepast; mooie frisse smaken in de lente en de zomer en mooie donkere smaken in de herfst en de winter. Job zijn creativiteit komt tot uiting in de verschillende productlijnen; uitdagende smaakcombinaties worden afgewisseld met traditionele smaken.

 
Bruine Dames Weiden Witt Jeans Voor TnqrXTwP
Hydro« Sneakers Sneakers Hydro« Lacoste »explorateur »explorateur Lacoste Lacoste Sneakers Sandalen Bruine Xti Xti Voor Dames Bruine tgqwdq6
DEELT U MAAR