Wrap Zwart Heren Merrell Schoen Crest Tetrex Voor
In Heren S Lente Maat De Rode Msgm Voor Sweaters CXvCq7w6
Tetrex Crest Merrell Zwart Heren Schoen Voor Wrap
Heren Voor Wrap Zwart Merrell Tetrex Crest Schoen
Merrell Voor Crest Tetrex Heren Schoen Zwart Wrap

Tout is Job van Berkel! Job is de passie achter Tout. Nadat hij heeft gewerkt bij gerenommeerde hotels en restaurants in Nederland heeft hij zijn vakkennis uitgebreid in Amerika. Bij terugkomst werd Job chef patissier bij Herman den Blijker. Met al deze opgedane kennis en ervaringen is hij samen met zijn partner Kim Zuidema de Tout winkel aan de Maasstraat in Amsterdam begonnen.

Tetrex Crest Zwart Heren Merrell Wrap Schoen Voor

Enorme passie voor het vak is één van de belangrijkste ingrediënten van alle producten van Tout. Job werkt het liefst met verse kruiden en vruchten. Hij combineert dit met mooie ‘orgine’ chocolades en pure smaken voor het verkrijgen van het mooiste eindresultaat. De productlijnen worden aan het seizoen aangepast; mooie frisse smaken in de lente en de zomer en mooie donkere smaken in de herfst en de winter. Job zijn creativiteit komt tot uiting in de verschillende productlijnen; uitdagende smaakcombinaties worden afgewisseld met traditionele smaken.

 
Sweaters Naketano Naketano Naketano Dames Dames Sweaters Rode Dames Voor Voor Rode Sweaters Rode Voor Rode Naketano Sweaters Voor ZAqwUU
Wrap Heren Crest Zwart Voor Schoen Merrell Tetrex De Voor Zomer Sneakers Rode Heren Nebulus tEw0x7q
DEELT U MAAR