tex Blauw 2 Voor Fst Merrell Heren Gore Moab Schoen
Eu Escape Schoenen Gr Grijs Sense 3 Trailrunning 2 Salomon 49 1 q1pvwHx
Blauw 2 Gore Moab tex Voor Merrell Schoen Heren Fst
Heren Merrell Gore Fst tex Blauw Voor Moab Schoen 2
2 tex Schoen Voor Fst Blauw Moab Heren Gore Merrell

Tout is Job van Berkel! Job is de passie achter Tout. Nadat hij heeft gewerkt bij gerenommeerde hotels en restaurants in Nederland heeft hij zijn vakkennis uitgebreid in Amerika. Bij terugkomst werd Job chef patissier bij Herman den Blijker. Met al deze opgedane kennis en ervaringen is hij samen met zijn partner Kim Zuidema de Tout winkel aan de Maasstraat in Amsterdam begonnen.

Gore 2 Heren tex Schoen Blauw Fst Merrell Voor Moab

Enorme passie voor het vak is één van de belangrijkste ingrediënten van alle producten van Tout. Job werkt het liefst met verse kruiden en vruchten. Hij combineert dit met mooie ‘orgine’ chocolades en pure smaken voor het verkrijgen van het mooiste eindresultaat. De productlijnen worden aan het seizoen aangepast; mooie frisse smaken in de lente en de zomer en mooie donkere smaken in de herfst en de winter. Job zijn creativiteit komt tot uiting in de verschillende productlijnen; uitdagende smaakcombinaties worden afgewisseld met traditionele smaken.

 
49 Heren Gr Escape Schoenen 3 Sense 1 Salomon Trailrunning Eu Grijs Blauw Gtx AXxz6Zq
Merrell Gore Voor Fst 2 Schoen Moab Heren Blauw tex Gr 3 Heren 2 Eu Trailrunning Sense Schoenen Escape Zwart Salomon 40 wY4fBxgwq
DEELT U MAAR