Geel Voor Mqm Heren Merrell Flex Gore tex Schoen
Alba Beige Moda Boot Boot Alba Moda Beige Alba Beige Moda Beige Boot Boot Alba Moda w1Xq0xw7
Merrell Flex Schoen Voor tex Heren Geel Mqm Gore
Voor Merrell tex Heren Mqm Geel Schoen Flex Gore
Flex Heren Merrell Geel Schoen Voor Mqm tex Gore

Tout is Job van Berkel! Job is de passie achter Tout. Nadat hij heeft gewerkt bij gerenommeerde hotels en restaurants in Nederland heeft hij zijn vakkennis uitgebreid in Amerika. Bij terugkomst werd Job chef patissier bij Herman den Blijker. Met al deze opgedane kennis en ervaringen is hij samen met zijn partner Kim Zuidema de Tout winkel aan de Maasstraat in Amsterdam begonnen.

Geel Schoen Flex Mqm Merrell Gore Voor tex Heren

Enorme passie voor het vak is één van de belangrijkste ingrediënten van alle producten van Tout. Job werkt het liefst met verse kruiden en vruchten. Hij combineert dit met mooie ‘orgine’ chocolades en pure smaken voor het verkrijgen van het mooiste eindresultaat. De productlijnen worden aan het seizoen aangepast; mooie frisse smaken in de lente en de zomer en mooie donkere smaken in de herfst en de winter. Job zijn creativiteit komt tot uiting in de verschillende productlijnen; uitdagende smaakcombinaties worden afgewisseld met traditionele smaken.

 
zwart Bordeaux Alba Bordeaux Moda Alba Boot Boot Moda qap1nHx
Gore Geel Flex Heren Mqm tex Merrell Schoen Voor Bordeaux Boot Boot Bordeaux Chelsea Alba Alba Chelsea Moda Moda qwpzWfEw
DEELT U MAAR