Jeans Nelson Lange Biker Vintage Xl Hemd Leif Korte Mouwen Destroyed Vest Jas Heren Wassen Ln3375 Vrijetijdshemd
Approach X Schoenen Mid Sportiva Blauw 39 5 Boulder Geel Eu La Gr wRx7qUq
Heren Vest Jeans Leif Nelson Biker Vintage Jas Lange Wassen Korte Ln3375 Xl Hemd Mouwen Destroyed Vrijetijdshemd
Lange Korte Mouwen Leif Xl Vrijetijdshemd Heren Jas Jeans Vest Ln3375 Vintage Wassen Nelson Hemd Destroyed Biker
Lange Jeans Vintage Vrijetijdshemd Mouwen Leif Jas Xl Biker Korte Wassen Heren Hemd Nelson Ln3375 Destroyed Vest

Tout is Job van Berkel! Job is de passie achter Tout. Nadat hij heeft gewerkt bij gerenommeerde hotels en restaurants in Nederland heeft hij zijn vakkennis uitgebreid in Amerika. Bij terugkomst werd Job chef patissier bij Herman den Blijker. Met al deze opgedane kennis en ervaringen is hij samen met zijn partner Kim Zuidema de Tout winkel aan de Maasstraat in Amsterdam begonnen.

Hemd Mouwen Ln3375 Jas Destroyed Wassen Vintage Biker Leif Vrijetijdshemd Heren Vest Jeans Xl Lange Korte Nelson

Enorme passie voor het vak is één van de belangrijkste ingrediënten van alle producten van Tout. Job werkt het liefst met verse kruiden en vruchten. Hij combineert dit met mooie ‘orgine’ chocolades en pure smaken voor het verkrijgen van het mooiste eindresultaat. De productlijnen worden aan het seizoen aangepast; mooie frisse smaken in de lente en de zomer en mooie donkere smaken in de herfst en de winter. Job zijn creativiteit komt tot uiting in de verschillende productlijnen; uitdagende smaakcombinaties worden afgewisseld met traditionele smaken.

 
Boulder Gr Mid 40 X 5 Eu Geel Blauw Schoenen La Sportiva Approach Fqw545
Destroyed Jeans Heren Korte Leif Hemd Nelson Ln3375 Vrijetijdshemd Vintage Xl Mouwen Wassen Biker Jas Lange Vest Eu 5 X Schoenen Mid Grijs Sportiva Heren Gr La Approach Boulder Oranje 45 Zq1OP7
DEELT U MAAR