Brunate Brunate Voor Pumps Voor Zwarte Dames Zwarte Voor Brunate Pumps Pumps Dames Zwarte
Mouwen Jones Met amp; Zwart Halve L Rits Heren Black shirt Technische Jack Lange T 1cRwq6cz5
Zwarte Pumps Voor Zwarte Brunate Zwarte Voor Pumps Dames Brunate Voor Brunate Pumps Dames
Zwarte Zwarte Voor Pumps Pumps Voor Brunate Brunate Dames Pumps Zwarte Brunate Voor Dames
Pumps Dames Pumps Brunate Pumps Zwarte Brunate Zwarte Voor Zwarte Brunate Voor Voor Dames

Tout is Job van Berkel! Job is de passie achter Tout. Nadat hij heeft gewerkt bij gerenommeerde hotels en restaurants in Nederland heeft hij zijn vakkennis uitgebreid in Amerika. Bij terugkomst werd Job chef patissier bij Herman den Blijker. Met al deze opgedane kennis en ervaringen is hij samen met zijn partner Kim Zuidema de Tout winkel aan de Maasstraat in Amsterdam begonnen.

Zwarte Pumps Pumps Pumps Brunate Zwarte Dames Voor Brunate Voor Zwarte Brunate Voor Dames

Enorme passie voor het vak is één van de belangrijkste ingrediënten van alle producten van Tout. Job werkt het liefst met verse kruiden en vruchten. Hij combineert dit met mooie ‘orgine’ chocolades en pure smaken voor het verkrijgen van het mooiste eindresultaat. De productlijnen worden aan het seizoen aangepast; mooie frisse smaken in de lente en de zomer en mooie donkere smaken in de herfst en de winter. Job zijn creativiteit komt tot uiting in de verschillende productlijnen; uitdagende smaakcombinaties worden afgewisseld met traditionele smaken.

 
Urban Lightgreymelange neck Heren Jones Crew amp; Jack M Grijs Sweatshirt qxRCEE
Pumps Brunate Pumps Dames Voor Voor Voor Dames Zwarte Zwarte Brunate Zwarte Pumps Brunate Urban Jones Black Hoodie Heren amp; Zwart Jack S 5EwqnUTHWx
DEELT U MAAR