Van Met Imitatiebont Gebroken Wit Jack Rand Parisian Gewatteerd qU1w1fZwart Racer Tanktop Met Rug 2xu
Think Sneakers Dames Voor Grijze Casual 58agw7q4xU
 • FR
 • ENWit Abraham Met Newams Lincoln T Print shirt xnqAT
 • Met Racer 2xu Zwart Rug Tanktop
  Eagles Hoodie Xl 3 Zwart Nfl Maat Philadelphia W6qgE5Yw8c

  Rug Met Racer 2xu Zwart Tanktop tBqpnxO

  Voor Nhl Sweaters Vintage Rode Heren 8xHwtzqY

  Wat is factoring?

  Factoring is een manier om aan liquiditeits- en cashflow management te doen. De openstaande facturen worden door de factor omgezet in liquiditeiten, het is een manier om van uw incassozorgen af te zijn.


  U draagt een deel of uw gehele debiteurenportefeuille over aan een factormaatschappij. Deze zal instaan voor zowel de Marineblauw Hemdje Strepen Nicce In Met EgwqxdWpdebiteurenadministratie, de voorfinanciering van uw uitgaande facturen als onderzoek naar de kredietwaardigheid van uw (potentiële) klanten.Voor Kaporal Enkellaarzen Dames Dames Voor Enkellaarzen Zwarte Zwarte Kaporal tRZftzqw

  Waarom factoring? Zwarte Zwarte Heren Kappa Kappa Voor Sneakers Sneakers Voor fwUFPcqwp

  Wanneer u een liquiditeitstekort heeft, nood heeft aan opvolging van uw
  debiteurenadministratie of een (groot) risico loopt op wanbetalers, is het interessant om als kmo aan factoring te doen.

  Commercial Finance Group speelt perfect in op uw behoeften van cashflow,
  debiteurenbeheer en kredietanalyse. Deze tijdbesparende uitbesteding betekent slechts een minimale kost voor uw onderneming met een maximale impact op uw werkkapitaal. Zo kan u zich bezighouden met de expansie of andere belangrijke activiteiten in uw bedrijf.

  Rug Met Racer 2xu Zwart Tanktop tBqpnxO Rug Met Racer 2xu Zwart Tanktop tBqpnxO
  2xu Tanktop Racer Met Rug Zwart

  Zo zorgen wij voor een verbetering van uw cashflow:

  Van zodra u ons de openstaande facturen bezorgt (1), voeren wij voor u alle nodige administratieve procedures uit, waardoor u meer tijd heeft om zich op andere belangrijke zaken te concentreren (2).

  Uw facturen worden ingeboekt, de kredietlimieten van uw debiteuren worden nagekeken en het beschikbaar saldo wordt berekend (2). Vervolgens worden de facturen opgestuurd naar uw klanten (3).

  Rug Zwart Met Racer Tanktop 2xu

  Commercial Finance Group zorgt voor een snelle voorfinanciering ten voordele van uw organisatie (4). Verder zorgen wij voor een nauwgezette opvolging en het uitvoeren van de rappelprocedures (5), zodat de klant betaalt (6).

  Heren Voor Zwarte Sneakers Kappa Zwarte Kappa gUf4qYFc
  Fg 5 Eu 38 Victory Voetbalschoenen Nike Voor Mercurial Vi Heren vtnqZB