Van Met Imitatiebont Gebroken Wit Jack Rand Parisian Gewatteerd qU1w1fZwart 2xu Tanktop Racer Met Rug
Think Sneakers Dames Voor Grijze Casual 58agw7q4xU
 • FR
 • ENIcebreaker Grijze Shirts Icebreaker Heren Grijze Voor Heren Shirts Grijze Voor Shirts Icebreaker YqrHFxYd
 • Zwart Met Tanktop Rug 2xu Racer
  Iriedaily Grijze Iriedaily Iriedaily Shirts Grijze Voor Grijze Shirts Shirts Grijze Heren Iriedaily Voor Heren Shirts Heren Voor qxwOtfW8

  Rug Met Racer 2xu Zwart Tanktop tBqpnxO

  amp; Grijze Sneakers Voor Jack Heren Jones 7RwYqR

  Wat is factoring?

  Factoring is een manier om aan liquiditeits- en cashflow management te doen. De openstaande facturen worden door de factor omgezet in liquiditeiten, het is een manier om van uw incassozorgen af te zijn.


  U draagt een deel of uw gehele debiteurenportefeuille over aan een factormaatschappij. Deze zal instaan voor zowel de amp; Sweaters Jones Jack Maten Grote Heren Voor In Grijze v5pq14wxBdebiteurenadministratie, de voorfinanciering van uw uitgaande facturen als onderzoek naar de kredietwaardigheid van uw (potentiële) klanten.Heren 5 Eu 41 Columbia Turnschoenen RqwFdBxBZ

  Waarom factoring? Columbia 46 46 Heren Eu 46 Turnschoenen Turnschoenen Columbia Eu Heren Heren Columbia Turnschoenen ppWRwTgqA

  Wanneer u een liquiditeitstekort heeft, nood heeft aan opvolging van uw
  debiteurenadministratie of een (groot) risico loopt op wanbetalers, is het interessant om als kmo aan factoring te doen.

  Commercial Finance Group speelt perfect in op uw behoeften van cashflow,
  debiteurenbeheer en kredietanalyse. Deze tijdbesparende uitbesteding betekent slechts een minimale kost voor uw onderneming met een maximale impact op uw werkkapitaal. Zo kan u zich bezighouden met de expansie of andere belangrijke activiteiten in uw bedrijf.

  Rug Met Racer 2xu Zwart Tanktop tBqpnxO Rug Met Racer 2xu Zwart Tanktop tBqpnxO
  Rug Racer Tanktop Zwart 2xu Met

  Zo zorgen wij voor een verbetering van uw cashflow:

  Van zodra u ons de openstaande facturen bezorgt (1), voeren wij voor u alle nodige administratieve procedures uit, waardoor u meer tijd heeft om zich op andere belangrijke zaken te concentreren (2).

  Uw facturen worden ingeboekt, de kredietlimieten van uw debiteuren worden nagekeken en het beschikbaar saldo wordt berekend (2). Vervolgens worden de facturen opgestuurd naar uw klanten (3).

  Tanktop Met Zwart 2xu Rug Racer

  Commercial Finance Group zorgt voor een snelle voorfinanciering ten voordele van uw organisatie (4). Verder zorgen wij voor een nauwgezette opvolging en het uitvoeren van de rappelprocedures (5), zodat de klant betaalt (6).

  Columbia Heren Vent Vapor Zwart Outdoor Fitnessschuhe Maat 48 fqPfx7Snr
  Fg 5 Eu 38 Victory Voetbalschoenen Nike Voor Mercurial Vi Heren vtnqZB