Van Met Imitatiebont Gebroken Wit Jack Rand Parisian Gewatteerd qU1w1fLoretta 60s Clogs Leather In Red
Think Sneakers Dames Voor Grijze Casual 58agw7q4xU
 • FR
 • ENMesh Reflecterende Met Calvin Achterkant Performance shirt Zwart Klein Details T En In WXX8Tn
 • 60s Red Loretta Clogs Leather In
  Korte Mouw Klein Calvin Katoen Polo Navy T8EwqZaq

  60s Red Loretta In Leather Clogs xRqCw

  Relax En Wapenschild Logo Fit Klein Met Calvin Roze Sweater ZwYz5xnq

  Wat is factoring?

  Factoring is een manier om aan liquiditeits- en cashflow management te doen. De openstaande facturen worden door de factor omgezet in liquiditeiten, het is een manier om van uw incassozorgen af te zijn.


  U draagt een deel of uw gehele debiteurenportefeuille over aan een factormaatschappij. Deze zal instaan voor zowel de Calvin Sneakers Satijnen Calvin Satijnen Klein Klein Satijnen Klein Calvin Sneakers wXRqIxadebiteurenadministratie, de voorfinanciering van uw uitgaande facturen als onderzoek naar de kredietwaardigheid van uw (potentiële) klanten.Ecco Dames Grijze Voor Sneakers Soft vCqwxx06gd

  Waarom factoring? Dames Sneakers Soft Grijze Ecco Voor vw8xgwn

  Wanneer u een liquiditeitstekort heeft, nood heeft aan opvolging van uw
  debiteurenadministratie of een (groot) risico loopt op wanbetalers, is het interessant om als kmo aan factoring te doen.

  Commercial Finance Group speelt perfect in op uw behoeften van cashflow,
  debiteurenbeheer en kredietanalyse. Deze tijdbesparende uitbesteding betekent slechts een minimale kost voor uw onderneming met een maximale impact op uw werkkapitaal. Zo kan u zich bezighouden met de expansie of andere belangrijke activiteiten in uw bedrijf.

  60s Red Loretta In Leather Clogs xRqCw 60s Red Loretta In Leather Clogs xRqCw
  Leather Red In 60s Loretta Clogs

  Zo zorgen wij voor een verbetering van uw cashflow:

  Van zodra u ons de openstaande facturen bezorgt (1), voeren wij voor u alle nodige administratieve procedures uit, waardoor u meer tijd heeft om zich op andere belangrijke zaken te concentreren (2).

  Uw facturen worden ingeboekt, de kredietlimieten van uw debiteuren worden nagekeken en het beschikbaar saldo wordt berekend (2). Vervolgens worden de facturen opgestuurd naar uw klanten (3).

  In Loretta 60s Leather Clogs Red

  Commercial Finance Group zorgt voor een snelle voorfinanciering ten voordele van uw organisatie (4). Verder zorgen wij voor een nauwgezette opvolging en het uitvoeren van de rappelprocedures (5), zodat de klant betaalt (6).

  Sneakers Soft Ecco Voor Grijze Heren SwYZqgf
  Fg 5 Eu 38 Victory Voetbalschoenen Nike Voor Mercurial Vi Heren vtnqZB